Leírás
Felhasználási javaslat: Napi fél/egy mokkáskanálnyi por vízben, gyümölcslében vagy nem forró (langyos) teában feloldva elfogyasztva. Sütéshez, főzéshez, italok ízesítéséhez, befőzéshez és külsőleg kozmetikumokhoz adagolva is alkalmazható.
Hatóanyag a napi adagban |
Fél mokkáskanálban |
1 mokkáskanálban |
C-vitamin |
1000 mg (1250%*) |
2000 mg (2500%*) |
A C-VITAMIN EGYÜTT KELLENE ÁLLJON A BOLTOK POLCAIN A CUKORRAL ÉS LISZTTEL.” SZENT-GYÖRGYI ALBERT
-
Millió módon hasznosíthatjuk az étkezési aszkorbinsav port, például a háztartásban sütéshez és főzéshez, vagy tartósításhoz, hiszen az L-aszkorbinsav kiváló tartósítószer.
-
Frissen tartja a vágott zöldségeket és gyümölcsöket, megvédi őket a barnulástól, belsőleg pedig segít minél tovább megóvni azok természetes vitamin és ásványianyag-tartalmát, rostszerkezetét.
-
Használhatjuk kozmetikai célokra is, dúsítva vele arc és testápoló krémet, hogy javítsa a bőr egészségét és textúráját.
A C-VITAMIN HOZZÁJÁRUL:
-
a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
-
az immunrendszer egészséges működéséhez1
-
a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez1
-
az idegrendszer normál működéséhez1
-
a normál pszichológiai funkció fenntartásához
Összetevők: 100% L-aszkorbinsav.
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 0 kJ/0 kcal |
Zsír | 0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrá t | 0 g |
amelyből cukrok | 0 g |
Fehérje | 0 g |
Só | 0 g |
Nyomokban glutént, földimogyorót, dióféléket, zellert, szezámmagot, mustárt és kén-dioxidot tartalmazhat. | |
Figyelmeztetés | Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és egészséges életmódot. |
A termék alkalmazható vérhígítók használata esetén | |
A termék 3 éves kortól alkalmazható (negyed mokkáskanál) | |
A termék alkalmazható cukorbetegség esetén | |
A termék alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában | |
Tárolás | száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó! |