Csatolt dokumentumok
Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Magas E-vitamin tartalom
- Magas telítettlen zsírsav tartalom
- Gyulladáscsökkentő
- Szív- és érrendszeri betegségek esetén segít
- Antioxidáns
Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak.
Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 2-4 nap. Csíra hossza: 4-6 mm. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Összetevők: Rukkola csíráztatásra
Származási hely: Olaszország
Paraméterek
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Allérgének a termékben | nincs. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. |
Szóját, glutént, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen |