Csatolt dokumentumok
Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Gyulladáscsökkentő
- Vérképző
- Gyomorerősítő
- Béltisztító
- Étvágyjavító
- Lúgosítja a szervezetet
- Magas magnázium tartalom
- Magas B-, C-, E-, K-vitamin tartalom
- Magas kálium-, kalcium-, foszfor-, cink-tartalom
Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak.
Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 8-10 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Összetevők: Petrezselyem csíráztatásra (pertroselinum crispum)
Származási hely: Olaszország
Paraméterek
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Allérgének a termékben | nincs. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. |
Szóját, glutént, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen |