Csatolt dokumentumok
Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Magas rost- és fehérjetartalom
- Antioxidáns
- Segíti az immunrendszert
- Alacsony zsírtartalom
- Magas vitamin és ásványi anyag tartalom
Termékjellemzők:
Szín: zöld levél és zöld csíra
Íz: zsenge salátára emlékeztető íz
Felhasználás: Csíráztatás: 5-6 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás. Csírázási idő: 5-7 nap. Az 5. nap nap után dobja le a legtöbb maghéjat, ilyenkor érdemes naponta egy tál bő vízbe önteni, mert alul összegyűlik a maghéj és így könnyű eltvávolítani. A 6. nap után már lezárt dobozban a hűtőben lehet továbbtárolni. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben, mert a termék rothadásnak indulhat és fogyaszthatatlanná válik!
Összetevők: Vajrépa csíráztatásra
Latin megnevezés: Brassica rapa subsp. rapa
Származási hely: Olaszország
Paraméterek
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Allérgének a termékben | a csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. A magvak átmosásával ez a felületi szennyeződés csökkenthető. |
Szóját, glutént, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen |