Csatolt dokumentumok
Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- magas B-vitamin tartalom
- magas magnézium- és vastartalom
- immunerősítő
- daganatmegelőző
- vérnyomáscsökkentő
Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak.
Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 7-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Összetevők: Cékla csíráztatásra (beta vulgaris conditiva)
Származási hely: Olaszország
Paraméterek
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Allérgének a termékben | nincs. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. |
Szóját, glutént, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen |