Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Dia-Wellness Burgonyapüré 500 g
2.211 Ft (1.741 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Dia-Wellness Burgonyapüré 500 g

2.211 Ft (1.741 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. november 29.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron
Szerezhető hűségpontok: 15
Egységár: 4.421,38 Ft/kg

Élelmi rostban gazdag! A kálium részt vesz a normál vérnyomás fenntartásában! Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra!

          

Leírás

Mit érdemes tudni róla?
  • Tojásmentes
  • Szójamentes
  • Pálmaolaj-mentes
  • Szénhidrát-csökkentett
  • Élelmi rostban gazdag
  • Fógyókurázok és cukorbetegek is fogyaszthatják
Felhasználási javaslat:  500 g Dia-Wellness burgonyapüré alapot 1,5 l forró tejben simára keverünk, kevés vajjal ízesíthetjük.
 
Összetevők:  burgonyapehely (54%), élelmi rost, rezisztens kukorica keményítő, növényi zsír (kókusz), kókusztejpor, étkezési só, aroma.
Dia-wellness Burgonyapüré egyéb felhasználásai:

.Hercegnő burgonya

250g Dia-wellness burgonyapüré por, 600g víz, 2db tojássárgája, 20g vaj

A vizet felforraljuk és hozzákeverjük a Dia-wellness burgonyapüré alapot. Hozzá keverjük a vajat, ha elolvadt, akkor tojássárgájákat is jól elkeverjük a krumplipürében. Csillagcsöves nyomózsákba töltjük és szilikonos sütőpappírra dresszírozzuk. 200°C-on kb. 10 perc alatt készre sütjük.

 Krokett

250g Dia-wellness burgonyapüré alap, 600g víz, 2db tojás, 100g Dia-wellness sütőliszt, 100g Dia-wellness panírmorzsa, só ízlés szerint

A vizet felforraljuk és hozzáadjuk a burgonyapüré alapot. Ha langyosra hűlt, hozzá adjuk a tojást és annyi lisztet, amennyit felvesz (kb.100-150g). Lisztezett deszkán rudat formázunk belőle és tetszés szerinti méretre vágjuk, a rudacskákat zsemlemorzsába forgatjuk és olajban kisütjük. Az aranybarnára sült kroketteket papírtörlőre szedjük és lecsepegtetjük. Még melegen tálaljuk.

Húsos ragukhoz, pörköltekhez ajánljuk.

 Shepherd’s Pie

Az angol pásztorpite mára már a brit konyha egyik közismert ikonjává vált. Népszerőségét szerintem az egyszerűségéből nyerte, ugyanis ez egy maradékfelhasználó és megúszós egytálétel egyszerre. Pontos receptje épp ezért nincs, hiszen ahány ház/helyzet annyi szokás.

Egy hőálló tál aljába bármilyen sűrű kész ragut teszünk. Az elkészített krumplipüréhez hozzá keverünk 250g-onként 1 tojássárgáját. Ezt eloszlatjuk a ragu tetején és 180°C-on összesütjük kb. 20 perc alatt.

Származási hely: Magyarország

Paraméterek

Átlagos tápérték 100 g elkészitett termékben
Energia 1284 kJ / 307 kcal
Zsír 3,2 g
amelyből telített zsírsavak 2,2 g
Szénhidrát 52,8 g
amelyből cukrok 2,8 g
Rost 23,7 g
Fehérje 9,8 g
3,09 g
kálium 300 mg
RDA % energia:15%, zsír:4,5%, amelyből telített zsírsavak:11%, szénhidrát:20%, amelyből cukrok:3%, rost:70%, fehérje:9,8%, só:51%, kálium:15%
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
Tárolás száraz, hűvös, napfénytől védett helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezeket láttad már?

Hasonló termékek