Csatolt dokumentumok
Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- magas a fehérje és rosttartalma
- Omega-3 és Omega-6 zsírsavakat tartalmaz
- Vitaminok: C, A, B1, B2, B3, B6 és E
- Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor
- Támogatja az emésztést és az immunrendszert
- Segít szabályozni a koleszterin- és vércukorszintet.
Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak.
Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-4 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Összetevők: Zöld lencse csíráztatásra (lens culinaris)
Származási hely: Olaszország
Paraméterek
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Allérgének a termékben | nincs. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. |
Szóját, glutént, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen |