Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Paleo
- Gluténmentes
- Koleszterinmentes
- Semleges ízvilágú
- Sokoldalúan felhasználható
- Kiváló szénhidrátforrás
- Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz
- Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz
- Tartósítószer- és színezék mentes
Hogyan készül?
A tápiókagyöngy a manióka gyökeréből kivont keményítő lisztből készül, szárítás előtt egy szitán préselik át, így a liszt gömbökké áll össze.
Felhasználási javaslat:
A gyöngyöket vízben vagy növényi tejben kell áztatni kb. 5-10 percig, amíg a gyöngyök megpuhulnak. Ezután lassú tűzön kell főzni, mindeközben hozzá lehet adni az ízesítő anyagokat (pl: vanília, karobpor, fahéj, mazsola stb.) ízlés szerint. Amikor összesűrűsödött, vegyük le a tűzről, öntsük bele kis tányérkába és abban hagyjuk kihűlni.
Összetevők:
- 100% tápiókakeményítő
Származási hely: Thaiföld