Leírás
Parajd, mint a Kárpát-medence egyik legfontosabb bányászati helye már a rómaiak korában ismert volt. A helyi lakosok 1562-ig szabadon rendelkeztek az erdélyi kinccsel. A parajdi só értékét mutatja, hogy különböző adókat vetettek ki rá és a szállítási útvonalak kialakulására is nagy hatással volt.
A Nature Cookta Parajdi Étkezési Sóval a hagyományos asztali sót válthatjuk ki. A minőségi, nem jódozott alapanyag alkalmazásának számos előnye van. Nem rejt magában csomósodásgátló szert és adalékanyagot sem. Ízesítsük ezzel a természetes tisztaságú sóval a húsokat, salátákat. Gazdag ízvilágot kapunk, ha a halakat, baromfihúsokat elősózzuk. Ajánlott a Nature Cookta étkezési sóval tartósítani a káposztát, így levele ropogós marad. Főzéskor és sütéskor is bátran használjuk mindenféle típusú étel ízesítésére.
Összetevők: 100% Parajdi só
Származási hely: Románia
Paraméterek
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! | |
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! | |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Tárolás | Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó! |