Leírás
Limosilactobacillus reuteri élőflórák kombinációját és D3-vitamint tartalmazó, étrend-kiegészítő csepp.
6 hónapos kortól adható.
Összetevők: napraforgó-olaj, repceolaj, Limosilactobacillus reuteri Protectis® DSM 17938, Limosilactobacillus reuteri ATCC PTA 5289, D3-vitamin (kolekalciferol).
Adagolás:
Felnőtteknek és 6 hónaposnál idősebb gyermekeknek, életkortól és súlytól függetlenül, egyaránt napi 2×5 csepp javasolt – reggel 5 csepp és este 5 csepp. A napi adag minimum 400 millió L. reuteri DSM 17938 és ATCC PTA 5289 baktériumtörzseket és 400 NE D3-vitamint tartalmaz. Használat előtt jól felrázandó. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépd túl.
Tippek az adagoláshoz:
1. Előnyös étkezés vagy fogmosás után alkalmazni, és utána lehetőleg félórán át nem enni, inni (hogy ne öblítsük le)
2. Baktériumölő hatású száj- vagy toroköblítők használata után legalább 2-3 órát várjunk a csepp beszedésével
3. Ne cseppentsük közvetlenül a szájba, a pontos alkalmazás érdekében kiskanálra csepegtetve vegyük be
Ha a betegnek nem ízlik a termék íze, itt írtunk néhány trükköt az alkalmazáshoz:
Mi a teendő, ha a kicsiknek nem ízlik a BioGaia PHARAX csepp?
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g-ban | |
Energia | 3590 kJ/858 kcal, |
Zsír | 96 g, amelyből telített zsírsavak 10 g, |
Szénhidrát | 1,8 g, amelyből cukrok 0,8 g, |
Fehérje | 1,6 g, |
D3-vitamin 3,1 mg, L. reuteri Protectis® DSM 17938 és ATCC PTA 5289 1011 CFU | |
1 adagban (5 csepp=0,6 g) | energia 6 kJ/1 kcal, zsír 153 mg, amelyből telített zsírsavak 16,3 mg, szénhidrát 2,9 mg, amelyből cukrok 1,3 mg, fehérje 2,5 mg, D3-vitamin 5 µg (=200 NE), L. reuteri Protectis® DSM 17938 és ATCC PTA 2×108 CFU |
Tárolás | szobahőmérsékleten, maximum 25°C-ig. Gyermekek elől elzárva tartandó. Tartsd az üveget zárva. Víz ne érje. A felnyitott üveg 1 hónapon belül felhasználandó. |
Információk allergiásoknak | |
Tejfehérje-, laktóz-, szacharózmentes. Nem tartalmaz adalékanyagokat, stabilizátort, antioxidánsokat. | |
Fontos figyelmeztetés | A BioGaia PHARAX csepp nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. |