Leírás
A Nature Cookta Tökmagliszt konyhai alapanyagot a süteményeknél, tésztáknál, kenyereknél tudjuk leginkább felhasználni. Búzaliszttel vagy más maglisztekkel elkeverve is különleges ízélményt nyújt, de csak tökmaglisztet használva is bámulatos eredményt kapunk. A felhasználási variációknak pedig csak a képzelet szab határt. Ezzel a termékkel készíthetünk reggeli péksüteményeket vagy a pizza tésztáját is feldobhatjuk vele.
Fontos tudni, hogy kizárólag maglisztekből készült kenyerek, sütemények könnyen morzsálódhatnak, ezért célszerű az eredeti receptben szereplő tojásmennyiséghez képest eggyel többet felütni hozzá. A sütésen kívül kihasználhatjuk még nagyfokú folyadékfelszívó képességét is: mártások, szószok, öntetek sűrítésére kiváló, nagyszerű állagot varázsol nekik.
Paraméterek
Átlagos tápérték | 100g termékben |
Energia | 1479 kJ/ 352 kcal |
Zsír | 7,2 g |
amelyből telített zsírok | 3,11g |
Szénhidrát | 4,31 g |
amelyből cukrok | 3,95 g |
amelyből | keményítő:0,36 g |
Rost | 11,22 g |
Fehérje | 61,76 g |
Só | 0 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! | |
Természetes módon előforduló cukrokat tartalmazhat | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen! |