Leírás
A konjac-glükomannánt a keleti konyha már ősidők óta alkalmazza és használja ételeiben. Termesztése legfőképpen Dél-Kelet Ázsiában és Amerikában zajlik olyan helyeken, ahol a legminimálisabb a környezetszennyezés vagy a levegő szennyeződése. Erre a legmegfelelőbb hely a 800 méteres magasságokban található szubtrópusi hegyvidéki és dombvidéki levegő.
A Nature Cookta Konjac liszt különlegessége legfőbb alkotóelemében, a glükomannánban rejlik, amely kiváló vízmegkötő képességgel rendelkezik. Gazdaságos választás a főzelékeink, mártásaink sűrítésére; tésztáink, desszertjeink állagának javítására.
Fontos tudnivaló, hogy a vele való sűrítéskor a konjac lisztet először hideg vízzel keverjük el, majd azonnal öntsük a forró ételhez, megakadályozva ezzel azt, hogy összecsomósodjon az ételben a konjac-glükomannán. Kiváló állagú tésztákat kaphatunk, ha bármilyen magliszthez egy teáskanál Nature Cookta Konjac lisztet keverünk. Alkalmazásával a desszertek, pudingok, zselék tökéletes állagúak lesznek, a süteményeknek pedig lágyabb textúrát kölcsönöz. Gazdaságossága annak köszönhető, hogy a nagyfokú sűrítőképesség miatt a készített finomságokhoz már egy kevés alapanyag is elegendő.
Összetevők: 100% konjac liszt
Paraméterek
A konjac liszt szárazon, magában történő fogyasztása elégséges folyadék hiányában nyelési nehézségeket okoz! | |
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! | |
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! | |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Tárolás | Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó! |