Leírás
Már az ókori görögök is különbözőképpen használták fel ezt a gyümölcsöt: éretlen, érett és aszalt állapotában egyaránt. Károly Róbert felesége, Erzsébet királyné pedig az aromás gyümölcsből kölnit készített, melyért Amerikában és Európában is rajongott. A szőlő beltartalmára vonatkozóan több kutatás is irányult, többek között Dr. Szent Györgyi Albert, Nobel-díjas tudósunk is foglalkozott vele.
A Nature Cookta Szőlőmag finom-őrleményt leginkább sütéshez ajánljuk, hiszen nagyon finom süteményeket, palacsintákat készíthetünk belőle. Ilyenkor ajánlatos a liszt 3%-a helyett használni az őrleményt. Fonott kalács készítésekor akár a kakaó egy részét is helyettesíthetjük vele. A finom szemcséjű port használja fel kenyerekhez, péksüteményekhez is! Kivételes beltartalma miatt bármely modern étrendben megállja a helyét, sportolóknak is kifejezetten ajánlott.
Javasolt napi bevitel: 3-5 g/nap
Összetevők : 100% szőlőmag őrlemény
Paraméterek
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! | |
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! | |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Tárolás | Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó! |