Leírás
Egy adag = 5 g, 1 adag naponta. Az útifűmaghéjliszt nagyon jó vízmegkötő tulajdonságú, főzésnél sűrítésre, sütésnél a különböző lisztekhez keverve a tészta levegősebbé tételéhez használható. Süteményeknél tojás kiváltására, krémek, pudingok készítésénél akár zselatin helyett is használható. Tojás helyettesítéshez: 1 púpos teáskanál útifűmaghéjlisztet összekeverünk kb. 50 ml hideg vízzel, 15 percet állni hagyjuk. Sűrítéshez, sütéshez 1-2 kávéskanál mennyiséget használjunk.
Összetevők: 100% bio útifűmaghéj (plantago ovata)
Származási hely: India
Paraméterek
Átlagos tápérték/100 g; energia 931 kJ/222 kcal; zsír 1,3 g; amiből telített zsírsav 0,2 g; amiből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,4 g; amiből többszörösen telítetlen zsírsav 0,6 g; szénhidrát 16,4 g; amiből cukor 0,4 g; rost 67,8 g; fehérje (protein) 3,6 g; só 0,3 g | |
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.; Természetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával. | |
Tárolás | Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen. |