Leírás
- Pálmaolajmentes
- Tojásmentes
- Gluténmentes
- Magas fehérje-, és alacsony szénhidráttartalom: 19 g fehérje/100 g, 27 g CH/100 g
- Magyarországon készült.
- Alacsony GI index : A mandulának mindössze 15 a glikémiás indexe.
- Magas a telítetlen zsírsav tartalma: A legjobb minőségű mandulának köszönhetően. Nagyon jó Omega-3 zsírsav forrás.
Egy igazán különleges krémet kísérleteztünk ki az igazán különleges alkalmakra. Amikor valami extrafinom és nem hétköznapi meglepivel varázsolnád el a szeretteidet, legyen az a kedvesed, az anyukád vagy egy nagyon kedves barátod. Az eper és a csoki párosa örök klasszikus, ezt az ízharmóniát pedig egy finom magkrémbe szerettük volna összehozni. Így született meg a fehér csokis mandulakrém eperrel. Liofilizált eper, blansírozott mandulából készült krém és prémium fehér csokoládé. Pont olyan, mint egy eperrel és mandulával megszórt fehér csoki, csak jóval alacsonyabb cukortartalommal, és jóval több mandulával, azaz sokkal egészségesebb formában.
Sokoldalúan felhasználható:Smoothié -ba, zabkásába,süteményekbe, kekszekbe, mártásokba, kenyérre kenve.
Származási hely: Magyarország
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia/Energy 2375 kJ /598 kcal | |
Zsír/ Fat | 46 g |
amellböl telitett/saturated | 6 g |
Szénhidrát | 27 g |
-amelyből cukrok/sugars | 12 g |
Fehérje | 19 g |
Só | 0 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Tárolás | Közvetlen napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárold. Felbontás után tartsd hűtőben és fogyaszd el 3 hónapon belül. |