Leírás
Gránátalma gyümölcslé 100%-os Gránátalma Direktlé; Tisztán facsart Gránátalma gyümölcs - Punica granatum - Törökországból
A trópusi és szubtrópusi környezet garantálja a gránátalma kivételes zamatát.
A gránátalmalé antioxidáns-szuperital, amely antivirális, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkezik. A gránátalmalé fogyasztása a kutatások szerint jót tesz a szív– és érrendszernek is. A gránátalmalé széles körű hatásai az immunerősítéstől kezdve, a gyomor és az ízületek/csontok problémáin keresztül egészen a külsőleg alkalmazott bőr és sebápoláson át érzékelhetőek.
A gránátalma nagy mennyiségű flavonoidot (mint például antociánt és kvercetint) tartalmaz. Káliumban, C-vitaminban és kalciumban gazdag.
A gránátalma fajtáit a gyümölcs színe alapján csoportosítják: fehér, sárgászöld, sötétpiros, feketés ibolya. A legelterjedtebb a sötétpiros és a sárgászöld. A magok húsa általában vörös.
Adagolás, tudnivalók:
- Naponta 40 ml önmagában vagy más gyümölcslevekkel együtt.
- Fogyasztás előtt felrázandó.
- Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják.
Paraméterek
Fő összetevő | gránátalma |
Összetevők | 100%-os Gránátalma Direktlé (nem koncentrátumból készült) |
Nem tartalmaz | tartósítószer, hozzáadott cukor. |
Átlagos tápérték 40ml gyümölcslében | |
Energia | 114kJ/27kcal |
Szénhidrát | 6,6g |
- ebből cukrok | 5,7g |
Fehérje | <0,1g |
Zsír | <0,1g |
Nátrium | <0,01g |
A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változhatnak. | |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. |
Felbontás után hűtve tárolandó, mert tartósítószert nem tartalmaz. |