Leírás
Graviola Gyümölcsvelő100%-os Graviola Gyümölcspüré; Tisztán facsart Graviola gyümölcs - Annona muricata - trópusi esőerdőkből
A trópusokon vadon élő graviolát a tradicionális gyógyászatban már alaposan megismerhették. A különböző népek „kísérleteztek” a fa kérgének, levelének, gyümölcsének, gyökerének a felhasználásával, főzeteket és kivonatokat készítettek belőlük. Legfőképpen lázcsillapítóként és bőrápolóként alkalmazták.
A levelekből készített főzetet például a bőr felszíni sérüléseinek kezelésére használták, borogatásként, míg a Graviola gyökerét immunerősítőként rágcsálták.
Antioxidáns, antivirális és antibakteriális hatásait is kimutatták. Mint ahogyan azt is, hogy nyugtatólag hat a szervezetre, fogyasztásával csökkenthető a szorongás, mérsékelhetőek a stressz tünetei.
A Graviola értékes ásványi anyagai a csontok, ízületek, izmok egészségének a javításához is hozzájárulnak.
Gazdag B-vitaminokban, melyek köztudottan segítik az agy és az idegrendszer megfelelő működését.
Támogatja a szív -és érrendszer egészségét, többek között azáltal, hogy jótékony hatást gyakorol a magas vérnyomásra és értágító is egyben.
A Graviola kivonatai természetes és hatékony étrend-kiegészítők, értékes tápanyagok egész sorát tartalmazzák. Segítik a jobb emésztést és a gyomorproblémák mérséklődését is.
Adagolás, tudnivalók:
- Naponta 30 ml tisztán vagy más gyümölcslevekkel együtt.
- Fogyasztás előtt felrázandó.
Paraméterek
Fő összetevő | graviola |
Összetevők | 100 %-os Graviola gyümölcsvelő (nem koncentrátumból készült). |
Átlagos tápérték 30ml mennyiségben | |
Energia | 83kJ/10kcal |
Fehérje | 0,47g |
Szénhidrát | 5,04g |
Zsír | 0,2g |
Rost | 1g |
Nátrium | 5,1mg |
A fenti beltartalmi értékek a termés függvényében változnak. | |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen, 25°C fok alatt. |
Felbontás után hűtve tárolandó, mert tartósítószert nem tartalmaz. |