Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Adalékanyagmentes
- Cukormentes
- Kimagasló fehérjatartalom (82%)
- Kiváló hús alternatíva
- Glutént tartalmaz!
Felhasználási terület: Búzaliszt dúsítására és búzahús készítésére.
Felhasználása:
Búzahús készítése:
- 250 g búzasikér
- 50 g finomliszt
- egy csapott evőkanál só
- bors
- pirospaprika
- szójaszósz ízlés szerint
- 3 dl víz
1. Egy fazékban tegyünk fel vizet forrni.
2. Keverjük össze a hozzávalókat. Pár percet pihentessük, majd gyúrjunk belőle hurkát és szeleteljük fel ujjnyi vastagra.
3. A forrrásban lévő vízbe tegyük bele a búzahús szeleteket. Pár perc alatt megfő.
4. A megduzzadt, megfőtt szeleteket kiszedjük, lecsepegtetjük.
További felhasználása sokszínű, megegyezik a hagyományos húséval.
Összetevők:
- 100% búzafehérje (glutén)
Származási hely: Magyarország
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1587 kJ / 378 kcal |
Zsír | 1,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,0 g |
Szénhidrát | 6,0 g |
amelyből cukrok | 0,0 g |
Rost | 0,0 g |
Fehérje | 82,0 g |
Só | 0,00 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Tárolás | Száraz hűvös helyen tárolandó. |