Csíráztatás: Tegyünk 2 evőkanál magot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe, vigyázva arra, hogy ne legyen kitéve direkt napsütésnek. Naponta friss vízzel öblítsük át. A víz soha ne álljon a magokon, mindig csepegtessük le, mivel könnyen berohadhat! 8-10 nap után kész a csíranövény, Hűtőszekrényben 1 hétig tárolható. Felhasználás: Finom fűszeres ízű. Sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Kiváló sajtokhoz, tésztafélékhez, túróban és saláta keverékben. Tipp: ugyanebből a magból készíthetünk házilag mikrozöldséget is, melyek nagyobbak a csíranövényeknél, már kifejlődött az első igazi levelük.
+36-30/269-3459 (8-12 között)
info@naturreform.hu
4031 Debrecen, István út 151.