Csatolt dokumentumok
Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Magas rost- és fehérjetartalom
- Antioxidáns
- Segíti az immunrendszert
- Alacsony zsírtartalom
- Magas vitamin és ásványi anyag tartalom
Termékjellemzők:
Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra
Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz
Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta legalább kétszer. Lehet naponta többször is átöblíteni, így hatékonyabb lehet a csíráztatás. Csírázási idő: 3-5 nap. Az 5. napon jelentős hozamnövekedés várható, érdemes megvárni. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Összetevők: Retekmag csíráztatásra
Latin megnevezés: raphanus sativus
Származási hely: Olaszország
Paraméterek
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Allérgének a termékben | a csomagolás során nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. A magvak átmosásával ez a felületi szennyeződés csökkenthető. |
Szóját, glutént, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen |