Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Natur Tanya® E. ANANÁSZ NÖVÉNYI KAPSZULA 60 db
3.745 Ft (2.949 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Natur Tanya® E. ANANÁSZ NÖVÉNYI KAPSZULA 60 db

3.745 Ft (2.949 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. november 22.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 25
Egységár: 62,42 Ft/db

MAGAS ENZIMAKTIVITÁSÚ BROMELAIN ENZIM

TERMÉSZETES FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ, AKTÍV HATÓANYAGOKKAL FORMULÁZOTT ENZIMKÉSZÍTMÉNY. ANANÁSZ SZÁRBÓL KIVONT BROMELAIN ENZIM ÉS BRANDELT, CIKÓRIA GYÖKÉRBŐL KIVONT INULIN PREBIOTIKUM, AMELY KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT A TESTSÚLYCSÖKKENTŐ ÉTREND TÁMOGATÁSÁRA.

  • MAGAS ENZIMAKTIVITÁSSAL RENDELKEZŐ BROMELAIN TERMÉK
  • 600 MG BROMELAIN ENZIM + 600 MG ANANÁSZ SZÁR KIVONAT
  • CIKÓRIA GYÖKÉR FORRÁSBÓL SZÁRMAZÓ FIBRULINE™ INULINNAL
  • AZ ÖSSZES ENZIMAKTIVITÁS ADAGONKÉNT 2650 GDU/gramm
  • KIFEJEZETTEN AJÁNLOTT FOGYÓKÚRÁZÓKNAK
  • VEGÁN KÉSZÍTMÉNY - NÖVÉNYI KAPSZULAHÉJJAL
  • NEM TARTALMAZ MESTERSÉGES TARTÓSÍTÓSZERT, SZÍNEZÉKET ÉS AROMÁT
  • CUKORBETEGEK IS FOGYASZTHATJÁK
  • HOSSZÚ TÁVON KERESZTÜL IS BIZTONSÁGOSAN FOGYASZTHATÓ

Leírás

Adagolási javaslat: Napi 2-4 kapszula, lehetőleg étkezések előtt, bő folyadékkal lenyelve.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Hatóanyagok a napi adagban

2 kapszulában

4 kapszulában

ANANÁSZ MÁTRIX

Bromelain enzim (ananász szár kivonat forrásból)

Ananász szár kivonat

FIBRULINE™ inulin (cikória gyökér forrásból)

300 mg (720 GDU**)

300 mg (75 GDU**)

100 mg

       600 mg (1440 GDU**)

600 mg (150 GDU**)

200 mg

**Összes enzim aktivitás (2 kapszulában/4 kapszulában): 795 GDU/1590 GDU.

ANANÁSZ A BROMELAIN (BIOLÓGIAILAG AKTÍV NÖVÉNYI FEHÉRJE) TERMÉSZETES FORRÁSA

AZ ANANÁSZ NÖVÉNY SZÁMOS TRÓPUSI ÉS SZUBTRÓPUSI ORSZÁGBAN TEREM, PÉLDAKÉNT EMLÍTVE THAIFÖLDÖN, INDONÉZIÁBAN, KENYÁBAN, MALAJZIÁBAN. AZ ANANÁSZ A 3. LEGFONTOSABB TRÓPUSI GYÜMÖLCS, A BANÁN ÉS A CITROM UTÁN. A GYÜMÖLCSÖT MÁR KOLOMBUSZ KRISTÓF 1493-AS ÉRKEZÉSE ELŐTT A DÉL-AMERIKAI ŐSLAKOSOK MÁR KORÁBBAN HÁZASÍTOTTÁK.  AZ „ANANÁSZ” SZÓT AZ EURÓPAI FELFEDEZŐK HASZNÁLTÁK A GYÜMÖLCS LEÍRÁSÁRA, AMELY A FENYŐTOBOZHOZ HASONLÍT.

(forrás: Pavan, R., Jain, S., Shraddha, & Kumar, A. (2012). Properties and therapeutic application of bromelain: a review. Biotechnology research international, 2012, 976203).

A bromelain egy fehérjebontó (proteáz) enzim, ami természetes módon megtalálható a trópusi ananász gyümölcsben, de legnagyobb mennyiségben (koncentrációban) a gyümölcs szárában. A bromelain mennyisége nagyjából a felét teszik ki az ananászban megtalálható összes fehérjének.

(forrás: Hassan, A., Othman, Z., Siriphanich, J., 2011. Pineapple (Ananas comosus (L.) Merr.). In: Yahia, E.M. (Ed.), Postharvest Biology and Technology of Tropical and Subtropical Fruits. Volume 4: Mangosteen to White Sapote. Woodhead Publ. Ltd., Cambridge, pp. 194–217).

Fontos megjegyezni, hogy a szárban és a gyümölcsben levő bromelain eltérő (enzimatikus) tulajdonságokkal rendelkezik. Kémia felfedezése 1875-höz köthető. Az emberi szervezetben viszonylag kevés, de szignifikáns mennyiségű bromelain tud felszívódni.

(forrás: Pavan, R., Jain, S., Shraddha, & Kumar, A. (2012). Properties and therapeutic application of bromelain: a review. Biotechnology research international2012, 976203).

KERESD A MAGAS ENZIMAKTIVITÁSSAL RENDELKEZŐ BROMELAIN TERMÉKEKET!

A BROMELAIN ENZIM MEGFELELŐ HATÉKONYSÁGÁT, NEM ELEGENDŐ PUSZTÁN A HASZNÁLT MENNYISÉGEK ALAPJÁN ÖSSZEHASONLÍTANI (PL. MG-BAN). SOKKAL PONTOSABB AZ ÚGYNEVEZETT GDU-T ALKALMAZNI, ANNAK ELDÖNTÉSÉRE, HOGY MILYEN BROMELAINT VÁLASSZUNK, ÉS MELYIK ÖSSZETEVŐ RENDELKEZIK MAGASABB AKTIVITÁSSAL.

A GDU KIFEJEZÉS (ZSELATIN EMÉSZTÉSI EGYSÉG) AZ ENZIMAKTIVITÁS STANDARDIZÁLÁSÁRA SZOLGÁL ÉS A TERMÉKBEN FELHASZNÁLT ALAPANYAG MINŐSÉGÉT TÜKRÖZI, AMELYET 1 G-RA VETÍTVE, RITKÁBB ESETBEN A TERMÉK NAPI ADAGJÁRA ÁTSZÁMOLVA SZOKTAK MEGADNI.

KICSIT TUDOMÁNYOS SZEMMEL A GDU A KÖVETKEZŐT JELENTI:

GDU (zselatin emésztési egység): Egy egység, az az enzimmennyiség, amely 1,0 mg amino-nitrogént hidrolizál zselatinból 20 perc elteltével, 4,5 pH-értéken 45 °C-on.

A NATUR TANYA® E. ANANÁSZ NÖVÉNYI KAPSZULA TERMÉKBEN HASZNÁLT TERMÉSZETES BROMELAIN ENZIM - RENDKÍVÜL MAGAS 2650 GDU/G ENZIMAKTIVITÁSSAL RENDELKEZIK, EZ 4 KAPSZULÁBAN 1590 GDU ÖSSZES ENZIMAKTIVITÁST JELENT.

BROMELAIN ENZIM FIBRULINE™ INULIN PREBIOTIKUMMAL

A bromelain enzim FIBRULINE™ inulin prebiotikumot tartalmaz – EZ OLYAN NÖVÉNYI ROST, AMELY SÉRTETLENÜL HALAD ÁT AZ EMÉSZTŐRENDSZEREN, ÍGY ELÉRVE A JÓTÉKONY BÉLBAKTÉRIUMOKAT, MELYEK HASZNOSÍTANI KÉPESEK. Ezt az inulint a Nemzetközi Szabványügyi testület 100%-ban természetes összetevőnek minősítette (ISO 19657:2017- A természetes élelmiszer-összetevőkre vonatkozó fogalommeghatározások és műszaki követelmények).

Összetevők: bromelain enzim [ananász (Ananas comosus (L.) Merr.) szár kivonatból - 2400 GDU/g], ananász (Ananas comosus (L.) Merr.) szár kivonat (250 GDU/g), növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), FIBRULINE™ inulin (cikória gyökér forrásból), maltodextrin, csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói). *GDU: Gelatine Digestion Unit (Zselatin Emésztési Egység). 

Paraméterek

Figyelmeztetés Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék 12 éves kortól alkalmazható
A termék vérhígítók alatti alkalmazásával kapcsolatban konzultáljon kezelőorvosával
A termék alkalmazható cukorbetegség esetén
A termék nem alkalmazható terhesség, és szoptatás időszakában
Tárolás Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Ezeket láttad már?

Hasonló termékek