Nassolnivalók, rágcsák, édességek - Samai
A Reform nassolnivalók, édességek és rágcsák kategóriában megtalálhatóak olyan termékek, melyek megfelelnek az egészséges életmódra törekvő vásárlók igényeinek. Ezen termékek mindegyike természetes alapanyagokból készült, melyek alacsony kalóriatartalmúak, vagy tartalmaznak értékes tápanyagokat. A kategória termékei között szerepelnek ropogós gabonapelyhek, melyek magas rosttartalmuk miatt laktatnak, ropogós snackek, amelyek csökkentett zsírtartalmuk miatt ideálisak az egészséges táplálkozást követők számára, valamint számos cukormentes vagy alacsony cukortartalmú édesség, amelyek kiváló alternatívát jelentenek a hagyományos, cukros édességek helyett. A Reform nassolnivalók, édességek és rágcsák kategóriájában mindenki megtalálja a saját ízlésének és életmódjának megfelelő terméket, hogy bármikor, bárhol és bármilyen alkalommal egészségesen tudjon nassolni.
A SAMAI Plantain chips prémium minőségű főzőbanánból készül, melyet Dél-Amerika csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi farmerek termesztenek.
A banánokat természetes módon érlelik, majd kézzel szedik le és válogatják ki a legszebb darabokat. Ezután, átszállítják a feldolgozó üzembe, amely közvetlenül az ültetvények mellett helyezkedik el, hogy az alapanyagok a lehető legfrissebbek maradjanak. Miután megérkezik az üzembe, szakértő kezek átválogatják, meghámozzák és felszeletelik. Ezt követően, nem hidrogénezett, tiszta növényi olajban ropogósra sütik, megőrizve a banán természetes ízét és tápanyagban dús jellegét.
Az ízesítéshez kizárólag tengeri só kerül felhasználásra. Nem tartalmaz hozzáadott cukrot, mesterséges ízfokozókat, aromákat, színezéket és nátrium-glutamátot (MSG) sem. Így garantálva a teljesen természetes ízeket.
A chips szigorúan ellenőrzött körülmények között kerül kicsomagolásra, hogy megőrizzék a termék frissességét és kiváló minőségét.
A plantain (főzőbanán) a banán egyik fajtája, melyet főzve, párolva és sütve is fogyasztanak. Magas tápanyagtartalma miatt alapélelmiszernek számít Dél-Amerika, Afrika és Ázsia számos partvidéki területén.
Kizárólag nem hidrogénezett pálmaolaj (palmolein) kerül felhasználásra a plantain kisütéséhez. Ez a kevésbé telített (inkább folyékony) olaj az olajpálma terméséből kerül kivonásra főzéssel és préseléssel. A folyamat során semmilyen kémiai anyag nem kerül felhasználásra. A palmolein, a pálmamagolajtól és a kókuszolajtól eltérően, kevesebb telített komponenst tartalmaz.
Mint, ahogy az összes növényi olaj, a palmolein is koleszterinmentes és, mivel nem igényel hidrogénezést, transzzsírmentes is. Tokoferolban és tokotrienolban (E-vitamin) gazdag. A vörös pálmaolaj a legjobb természetes béta-karotin (A-provitamin) forrás.