Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Gluténmentes
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Természetesen édes
- 30%-kal kevesebb kalória a hasonló csokoládékhoz képest!
- Pálmaolaj-mentes
- Minőségi kakaóból készült
- Kakaó-szárazanyag: legalább 25%
- Kóser
- Svájci csokoládé
Miből készül a Csokoládé?
"A Red Chocolate középpontjában a minőségi kakaótermékek állnak. A legjobb elefántcsontparti beszállítók kakaótermékeit használjuk. Küldetésünk, hogy jó ízű csokoládét állítsunk elő, ami egyben egészséges is, és ebben nem kötünk kompromisszumot!
Beszállítóink saját kakaófarmokkal rendelkeznek, és a legmagasabb színvonalat tartják be a kakaóbab kiválasztása, pörkölés és őrlés során. A cél a legfinomabb íz- és aromajegyek felszabadítása, miközben a végső íz gazdag és telt lesz.,,
Természetes édesség forrásai:
RED – kizárólag természetes polidextróz felhasználásával készült, amely élelmiszerrostokban gazdag és segíti az emésztést.
RED – teljesen természetes, nulla kalóriatartalmú édesítőszert használnak, amely dinnyecukorként ismert. Az eritrit természetesen előfordul a dinnyében, a szőlőben és más gyümölcsökben.
RED – a teljes természetes Matlitol felhasználásával készült, amely számos gyümölcsben és zöldségben megtalálható.
Összetevők:
- édesítőszerek: maltit, eritrit; térfogatnövelő szer (polidextróz ); kakaóvaj; kakaómassza; teljes tejpor; fölözött tejpor; tejzsír; emulgeálószerek: szójalecitin, E 476; sűrítő (karragén); ízesítők.
Származási hely: Svájc
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1540 kJ / 372 kcal |
Zsír | 26,0 g |
ebből telített zsírsavak | 16,0 g |
Szénhidrát | 42,0 g |
amelyből cukrok* | 10,0 g |
amelyből poliolok** | 30,0 g |
Fehérje | 7,6 g |
Só | 0,34 g |
*A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. | |
**A poliolnak nulla a kalóritartalma és a felszívódó szénhidráttartalma. | |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. | |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen 10°C -21 °C között tartandó. |