Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- 4 tojásos
- Élelmi rostban és fehérjében gazdag
- Csökkentett szénhidrát-tartalmú
- Lassú felszívódású szénhidrátokat tartalmaz
- Főzési ideje: 6-10 perc
- Tartósítószer-mentes
Elkészítési javaslat:
A tésztát ötszörös mennyiségű forró, lobogó,sós vízbe tesszük,és óvatosan keverve 6-10 perc alatt puhára főzzük. Vagy: újra-forrástól számítva 2 percig főzzük, majd lefedve, levéve a tűzről,puhára duzzasztjuk.
Összetevők: TL búzaliszt, lisztkoncentrátum (rezisztens keményítő (kukorica), búzafehérje, növényi rost, növényi zsír (pálma), stabilizálószer: pektin, guar-gumi, maltodextrin, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek (amiláz, lipáz), tojás
Származási hely: Magyarország
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g száraztésztában | |
Energia | 1141 kJ / 272 kcal |
Zsír | 3,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,6 g |
Szénhidrát | 36,0 g |
amelyből cukrok* | 0,5 g |
Rost | 24,8 g |
Fehérje | 13,3 g |
Só | 0,20 g |
*Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. | |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Allergén | glutén, tojás |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen tárolandó. |