Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Szafi Free Fehér kenyér lisztkeverék (gluténmentes) 1000 g
2.180 Ft (1.847 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Szafi Free Fehér kenyér lisztkeverék (gluténmentes) 1000 g

Kiszerelés
1000g
2.180 Ft (1.847 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Várható szállítás: 2024. október 21.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Szerezhető hűségpontok: 15
Egységár: 2.179,81 Ft/kg

Gluténmentes, vegán, útifűmentes lisztkeverék, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan készíthetünk hófehér, kívül ropogós, belül puha kenyeret.

Nem tolerálod az útifű maghéjat?

Bár számos jótékony hatása van, azonban sokan emésztési panaszokat tapasztalnak még a legkisebb mennyiségtől is.

Nem vagyunk egyformák. De mi a Szafináll szeretnénk, ha senki nem maradna ki a jóból, így létrehoztunk egy útifűmaghéj mentes lisztkeveréket.

                                         

Leírás

Kenyér recept:

Hozzávalók: 350 g Szafi Free Fehér kenyér lisztkeverék; 7 g só; 4 g porélesztő; 3 g agavé szirup vagy datolyaszirup; 18 g Paleo olaj; 280 g kézmeleg víz; 1 g olaj a sütés előtti kenéshez

Elkészítés: Keverjük össze a száraz alapanyagokat, majd öntsük hozzá a vizet, az olajat, az agavét, és kézi robotgép spirálszárával dolgozzuk csomómentesre (fakanállal is kikeverhetjük úgy, hogy fokozatosan, több részletben öntsük hozzá a vizet, így nem lesz csomós).

Béleljünk ki sütőpapírral egy legfeljebb 21,5 x 11 cm - es fém kenyérsütőformát.

Ha kikevertük a tésztát (amely nokedli állagú, krémszerű lesz), öntsük a formába, és nedves szilikon spatulával simítsuk bele.

Fedjük le lazán (hogy a tészta a kelés közben ne érjen hozzá) frissentartó fóliával, és tegyük 20 percre, 50 °C-ra előmelegített, kikapcsolt állapotban lévő sütőbe.

Ezután vegyük ki a formát, és állítsuk a sütőt 200 °C-ra, alsó - felső programra.

Amíg a sütő melegszik, a kenyér legyen a konyhapulton, lefedve.

Mielőtt a sütőbe rakjuk, puha ecsettel, lazán kenjük át a tetejét (vagy olajspray - vel is lefújhatjuk)

Sütés: 200 °C-ra előmelegített sütőben, alsó - felső programon 60 perc (erősebb sütőben akár 50 perc is elegendő lehet)

Miután kisült a kenyér, vegyük ki a formából, és sütőrácson hagyjuk kihűlni.

Összetevők: tápiókakeményítő, kölesliszt, hajdinaliszt, bambuszrost, sűrítő anyag (xantán gumi), savanyúságot szabályozó anyag (aszkorbinsav)

Paraméterek

jellege lisztkeverék
Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben
Energia 1546 kJ / 365 kcal
Zsír 2,1 g
amelyből telített zsírsavak 0,3 g
Szénhidrát 76,9 g
amelyből cukrok* 0,1 g
Rost 7,0 g
Fehérje 6,2 g
0,03 g
*A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található cimkét.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!
Tárolás száraz, hűvös, helyen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek