Leírás
Többféle kakaópor létezik, melyek eltérő ph-értékkel és zsiradéktartalommal, így ebből eredően különböző ízekkel és színekkel rendelkeznek. A 0%-os kakaót általában a nedvesítő hatás és az oldékonyság javítására használják italgyártó cégek. Általánosságban a 10-12%-os kakaót használják, míg a 20-22%-os kakaó tulajdonsága, hogy alkalmazásával sokkal jobb ízt kapunk, ezzel növelve az italok, ételek élvezeti értékét
Fogyasztási javaslat: Egy kiskanálnyi kakaót keverjünk össze természetes édesítőszerrel (xilit, eritrit), pár kanál kókusztejjel keverjük simára, majd folyamatos keverés mellett öntsük fel ízlés szerinti hőmérsékletű kókusztejjel. Kiválóan alkalmas sütemények elkészítéshez, valamint paleolit desszertekhez is. Adhatunk hozzá gyümölcsöt, mézet, fahéjat, vaníliát, de kísérletezhetünk chilivel, pikáns paprikával is
Összetevők : 100% holland kakaópor (20-22%)
Származási hely: Malajzia
Paraméterek
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! | |
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! | |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Tárolás | Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó! |