Leírás
Nagyszerű ételek sűrítésére, zöldségek és húsok panírozására, valamint bármely fogáshoz adagolva, ételünk nem tapad le a lábasban, tálban. A zabot régen mint gyomnövény és takarmánynövényként tartották számon, ma már a superfoodok csapatát erősíti. A skótoknál az időjárás kedvezett annak, hogy rendszeresen termesszék és fogyasszák. Különböző tradíciók kapcsolódtak hozzá: kizárólag állva fogyasztották, óramutató járásával ellenkező irányba kavargatták, valamint egy külön iskolai szünetet is bevezettek, azért, hogy a diákok is részt tudjanak venni betakarításában. Will Keith Kellogg orvos volt az, akinek a nevéhez köthető a zabpehely feltalálása, kikísérletezése.
A Nature Cookta Gluténmentes Zabpehely sportolóknak, diétázóknak, vegánoknak és vegetáriánusoknak is nagyszerű választás. Fasírt készítésénél zabpehellyel helyettesíteni tudjuk a zsemlét, de akkor is nagy segítségünkre lehet, ha gombócokat, muffinokat vagy tortillákat készítünk. Egyaránt passzol sós és édes ételekhez is, legyen szó zöldséges vagy húsos zablepényekről, levesekről vagy gyümölcsös édességekről, kekszekről egyaránt. Használja fel süteményekhez, desszertekhez, kekszekhez, müzliszeletekhez
Paraméterek
Átlagos tápanyagértékek 100 g termékben | |
Energia | 1530 KJ / 365 kcal |
Zsír | 6,9 g |
amelyből telített zsírok | 1,2 g |
Szénhidrát | 56 g |
amelyből cukrok | 1,3 g |
Rost | 11 g |
Fehérje | 14 g |
Só | 0 g |
A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! | |
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! | |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Tárolás | Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó! |