Hozzávalók:
- 500 g Garat Malom kamut búzaliszt
- 250 g margrain
- 2 tk. só
- 2 dl tejföl
- tetejére: 1 db tojás, köménymag
Elkészítés:
- A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, majd a tésztát legalább 3 órára a hűtőbe tesszük.
- Lisztezett felületen átgyúrjuk és kinyújtjuk a tésztát.
- Kocka/rúd formájúra daraboljuk egy derelyevágó segítségével.
- Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk-
- A tojást egy villával kicsit felverjük, teszünk bele egy csipet sót és a kockák tetejét egy ecset segítségével megkenjük vele.
- Mindegyik kockát megszórjuk köménymaggal.
- Előmelegített 180 fokos sütőben, alsó-felső programon kb. 25 perc alatt készre sütjük.