Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Fahéjas-szilvás sütemény (vegán, hozzáadott cukor- és gluténmentes)

Natur Reform csapata
Fahéjas-szilvás sütemény (vegán, hozzáadott cukor- és gluténmentes)
A fahéj és a szilva minden esetben jó kombináció! Ennél a vegán, glutén- és hozzáadott cukormentes süteménynél sincs máshogy. Készíthetjük fagyasztott és friss gyümölccsel egyaránt. 

Hozzávalók:

  • 250 g Éden Prémium piskóta-muffin lisztkeverék
  • 90 g eritrit
  • 1 teáskanál vanília aroma
  • 1 bio citrom reszelt héja
  • 310 g szobahőmérsékletű víz
  • a tetejére: 200 g szilva, fahéj+eritrit

Elkészítés:

  1. Keverjük össze a nedves és a száraz hozzávalókat, majd öntsük össze és dolgozzuk el alaposan.
  2. Azonnal töltsük egy 24×24 centiméteres szilikonos sütőpapírral bélelt formába.
  3. Oszlassuk el a massza tetején a feldarabolt szilvát.
  4. Szórjuk meg fahéjas eritrittel.
  5. Előmelegített 180 fokos sütőben süssük készre alsó-felső programon 25 perc alatt.
  6. Tálalás előtt eritrit porral szórjuk meg.