Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák
Éléskamra Valódi barna kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék 235 g
1.455 Ft (1.233 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Éléskamra Valódi barna kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék 235 g

1.455 Ft (1.233 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Várható szállítás: 2024. november 28.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Külső raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Egységár: 6.192,09 Ft/kg

Éléskamra Valódi barna kenyér szénhidrát csökkentett lisztkeverék

Teljes kiőrlésű, rozsos ízvilág szerint készült, rostban és fehérjében gazdag lisztkeverék, melyhez csak víz hozzáadása szükséges.

Ezzel a kenyérrel nem csak azokra gondoltunk, akiknek a finom íz a lényeg és keresik a hagyományos barna kenyér ízét, állagát, hanem azokra is, akik a legegyszerűbben szeretnének kenyeret sütni, egyéb hozzávalók nélkül.

  • CSÖKKENTETT SZÉNHIDRÁT TARTALOM
  • MAGAS ROSTTARTALOM
  • MAGAS FEHÉRJETARTALOM

Leírás

Mit készíthetünk belőle?

Olyan ízű és állagú barna kenyeret süthetsz belőle, mintha hagyományos teljes őrlésű lisztekből készült volna. Nem fogod lemondásnak érezni a diétát.

*A magas keményítő tartalmú általános gluténmentes lisztekhez képest kb. 45%-kal csökkentett szénhidrát tartalmú termék.

MEGÚJULT!!!

Finomabb íz

Lágyabb bélzet

Valódi ropogós héj

Harmonikus összetétel ízben és tápanyagban

Változatlan áron 20%-kal nagyobb kenyér (kb. 400 grammos)

Tovább csökkentett szénhidrát tartalom (majdnem 20%-kal)

Amiben még nagyszerű és különleges, hogy elronthatatlan. Hisz nem kell hozzá más, csak víz. A tasak minden szárazanyagot tartalmaz.

Kinek ajánljuk?

Ez a kenyér Neked való, ha hiányoltad eddig a valódi barna kenyér élményt. Aminek picit tömörebb a belseje, de mégis ruganyos és semmihez sem hasonlítható a ropogós héja. Ha korábban a rozsos, teljes kiőrlésű kenyerek ízét kedvelted, akkor ezt a lisztkeveréket ki kell próbálnod!

Rostban és fehérjében gazdag, ez lassítja a szénhidrátok felszívódását, hosszan tartó jól-lakottság érzést biztosít és valódi tápanyagokkal lát el. Rezisztens keményítő tartalma jótékony hatással lehet a bélflórára.

Jó szívvel ajánljuk azok számára, akik eddig idegenkedtek a paleos lisztekből készült kenyerek készítésétől, mert ezzel biztos a sikerélmény, mind a jól dolgozható nyers tészta, mind az elkészült kenyeret tekintve.

Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, cukorbetegeknek, izulin rezisztenseknek, gluténérzékenyeknek, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de változatos reform táplálkozást.

Pontosan mit tartalmaz a lisztkeverék?

Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.

A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport használjuk.

Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.

Nem tartalmaz továbbá konjac lisztet, élesztőt.

Összetevők: tápióka keményítő, növényi rostok (bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), sárga lenmagliszt, szezámmag liszt, porlasztva szárított tojásfehérje por, zöldbanán liszt, Paleolit Éléskamra sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő), himalája só

Allergének vasatgon szedve.

Alaprecept:

Hozzávalók:

  • 1 csomag Éléskamra Valódi barna kenyér szénhidrát csökkentett* lisztkeverék
  • 300 ml hideg víz
  • 2 ek kókuszzsír

Elkészítési javaslat: a csomag tartalmát szórd egy tálba, önts rá 300 ml hideg vizet és 2 ek. olvadt kókuszzsírt. Kézi robotgéppel vagy kanállal keverd homogén állagúra, végleges sűrűségét 20 perc pihentetés után éri el. Picit gyúrd át, majd vizes kézzel formázd kedved szerint kenyér vagy cipó formára, 3-4 helyen jó mélyen vágd be a tetejét és tedd tepsire. Ízlés szerint kend le tojással és tedd 200 fokos sütőbe 20 percre, majd további 55 percre 180 fokon. Csak kihűlés után ajánlott szeletelni. Zsemle és kifli formázása esetén a 2. sütési fázis 25 percre rövidül. Lyukacsos bagett sütőben is készíthető. Kb. 400 grammos kenyérhez. A sütéshez ne alkalmazz légkeverést.

Származási hely: EU

Paraméterek

Átlagos tápérték 100 g termékben
Energia 1327,1 kJ / 317 kcal
Zsír 2,8 g
amelyből telített zsírsavak 0,5 g
Szénhidrát 39,6 g
amelyből cukrok* 1,3 g
Rost 19,7 g
Fehérje 19,7 g
3,8 g
*A termék természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét.
Szezámmagot és dióféléket felhasználó üzemben készült.
Tárolás Száraz, hűvös, helyen tárolandó.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek