Csatolt dokumentumok
Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Fehérjében gazdag (mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza)
- Segíti az emésztést és serkenti az anyagcserét.
- Vitaminok: C, A, B1, B2 és B6
- Ásványi anyagok: vas, kálium, kalcium, magnézium, foszfor
- Támogatja az emésztést és az immunrendszert
- Hozzájárul a mindennapi egészség megőrzéséhez.
Ajánlott nyersen hőkezelés nélkül fogyasztani a csíraételeket, mert melegítés hatására a bennük levő hasznos enzimek elpusztulnak.
Felhasználás: Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés: naponta kétszer. Csírázási idő: 3-5 nap. Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Összetevők: Zöldborsó csíráztatásra (pisum sativum)
Származási hely: Olaszország
Paraméterek
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Allérgének a termékben | nincs. Nyomokban glutént és szezámot tartalmazhat. |
Szóját, glutént, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen |