Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Tejmentes
- Tojásmentes
- Szójamntes
- Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz
- Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz
- Adalékmentes
Felhasználás: Felhasználható 0,5 %-os arányban dzsem, gyümölcstorta, zöldség- és gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs + cukor együttes tömegének 0.5 % át kell a Stabarkból használni. Például 4500 g gyümölcs és 500 g cukor + 25 g Stabark.
Dzsem készítése:
A zselésítő keveréket a tökéletes oldódás érdekében a cukorral alaposan elkeverjük és a gyümölcshöz forrás közben hozzáadjuk. Ezután még 2-3 percig főzzük, majd üvegbe töltjük.
A zselésítés min. 75 °C hőmérsékleten jön létre. Hidegen nem működik!
Összetevők: Kukoricakeményítő, sűrítő anyag (guar gumi, xantán-gumi és szentjánoskenyér liszt)
Származási hely: Magyarország
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1344kJ / 322 kcal |
Zsír | 0,3 g |
amelyből telített zsírsavak | 0,0 g |
Szénhidrát | 72,9 g |
amelyből cukrok | 0,1 g |
Fehérje | 2,6 g |
Só | 0,2 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Allergének a termékben | nincs |
Szóját, glutént, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen |