Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- tojásmentes
- Szójamentes
- Tej- és laktózmentes
- Természetesen édes
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Csökkentett szénhidráttartalom
- A termék 80%-a növényi fehérjéből áll
- Adalékmentes
- Glutént tartalmaz!
Felhasználási javaslat: Felhasználható kenyérsütőgéppel vagy hagyományos módon készült pékáruhoz a liszt sikértartalmának növelésére. (Adagolás: 1 ek/500 g).
Búzahús készítése:
A búzahúsport meleg vízzel összekeverjük, így gumiszerű massza lesz. Cipókat formálunk belőle és min. 10 percig pihentetjük. Forrásban levő fűszeres vízbe dobva megfőzzük. Ha feljött a víz tetejére, kiszedjük és felszeleteljük. Tovább főzzük kb. 10 percig. Kihűlés után bepanírozva kisüthető, vagy egyéb "húsos" konyhatechnikával tovább feldolgozható.
Összetevők: Búzasikér (búzafehérje)
Származási hely: Ausztria
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1587 kJ / 379 kcal |
Zsír | 2,0 g |
amelyből telített zsírsavak | 2,0 g |
Szénhidrát | 5,8 g |
amelyből cukrok* | 0,0 g |
Fehérje | 82,0 g |
Só | 0,0 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Figyelmeztetés | glutént tartalmaz! |
Tárolás | Száraz, hűvös helyen. |