Leírás
Mit érdemes tudni róla?
- Vegán
- Cukormentes
- Glikémiás indexe alacsony
- IR-barát
- Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz
- Hozzáadott cukrot és édesítőszert nem tartalmaz
- Adalékmentes
- Glutént tartalmaz!
Hogyan készül?
A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben, kiszárítják, majd összetörik. Mivel az egész búzaszemet felhasználják, így a korpa és csíra részben lévő értékes tápanyagok benne maradnak.
Felhasználás: Elkészítése: kétszeres mennyiségű vízben 15 percig kell főzni, de lehet egyszerűen leforrázni is.
Összetevők: 100% durumbúza
Származási hely: Törökország
Paraméterek
Átlagos tápérték 100 g termékben | |
Energia | 1463 kJ / 350 kcal |
Zsír | 1,5 g |
amelyből telített zsírsavak | 0 g |
Szénhidrát | 69,8 g |
amelyből cukrok | 2 g |
Fehérje | 12,5 g |
Rost | 3,5 |
Só | 0,02 g |
Az adatok tájékoztató jellegűek! Minden esetben olvassa el a terméken található címkét. | |
Szóját, glutént, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben készült. | |
Tárolás | száraz, hűvös helyen |