Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Őszi fahéjas-szilvás zabkása - vegán, gluténmentes, hozzáadott cukormentes

Natur Reform csapata
Őszi fahéjas-szilvás zabkása - vegán, gluténmentes, hozzáadott cukormentes
Egy hideg őszi reggelen nincs is jobb egy forró zabkásánál! Az évszaknak megfelelően most egy igazán őszies ízvilágú fahéjas-szilvás zabkása receptet hoztunk nektek! Ételérzékenyek és diétázók is bártan fogyaszthatják egy a laktató vegán, glutén- és hozzáadott cukormentes reggelit. Gyereknek is nyugodtan adhatjuk reggelire, azonban akkor az édesítőt cseréljük ki datolya szirupra. 

Hozzávalók 2 főre: 

  • 100 g gluténmentes zabpehely
  • 2 ek. őrölt lenmag
  • 5 dl cukormentes mandulaital
  • 2 tk. négyszeres erősségű édesítő
  • fahéj ízlés szerint
  • 6 db felkockázott szilva

A hozzávalókat kimérjük, majd egy lábasban folyamatos kevergetés addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. A kását két részre osztjuk, majd ízlésünknek is diétánknak megfelelően tálaljuk. Nálunk szilva, banán, kesudiókrém és mézeskalácsos granola került a tetejére. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Édesség Gluténmentes receptek