Reform élelmiszerek - DERMISIS
A reform élelmiszerek általában olyan termékek, amelyek egészséges, természetes összetevőkből készülnek, és a hagyományos élelmiszerekkel szemben alacsonyabb cukor-, só- és zsírtartalmúak lehetnek. Emellett az ilyen élelmiszerek gyakran mentesek az adalékanyagoktól, tartósítószerektől, mesterséges színezékektől és ízfokozóktól. A reformélelmiszerek kategóriájába tartozhatnak a bio, a vegán, a gluténmentes, a laktózmentes, tojásmentes a cukormentes, keto és a paleo élelmiszerek is, amelyek az egészséges táplálkozás iránt érdeklődők számára kínálnak alternatívát a hagyományos élelmiszerekkel szemben.
A DERMISIS család története 1881-ben kezdődött Athanasios Dermisis által. Négy generáció után folytatják a kekszgyártást, napról napra növekvő hírnévvel, a generációról generációra átadott eredeti receptek felhasználásával.
Ma ugyanazzal a lelkesedéssel és szeretettel, természetes alapanyagokon alapuló, minőségi görög hagyományos termékeket, süteményeket és kekszeket gyártanak.
Innovációval és fantáziával új termékek széles skáláját fejlesztették ki, amelyek megfelelnek a változó ízléseknek, étkezési szokásoknak, a modern életmódnak és az egészségügyi követelményeknek.