Gabonák és hüvelyesek
Nagy odafigyeléssel válogatott gluténmentes álgabonák, magvak és hüvelyesek, amelyek kitűnő tápértéküknek köszönhetően kiváló köretként szolgálhatnak szinte bármilyen étrendet követő részére. Az úgynevezett pszeudocereáliák (köles, hajdina, quinoa, teff, cirok) olyan növények, melyeket a gabonákhoz hasonlóan használunk fel, viszont rendszertanilag nem gabonák. Ezeknek a növényeknek a természetesen gluténmentes és tápanyagdús magvait találod meg termékeink között. Kiváló diétás, allergénmentes, rost- és ásványianyag- és vitamindús alapanyagok sütéshez-főzéshez. A csicseriborsó, hüvelyes lévén egy igen gazdag növényi fehérjeforrás, segíthet az emésztésben és a vércukorszint szabályozásában is. A lenmag pedig egyike a leggazdagabb növényi omega-3 forrásoknak, fogyasztása tehát kifejezetten előnyös lehet azoknak, akiknek szükségük van pótlására.