Recept:
- 250 g Gullón cukormentes keksz
- 25 g Szafi Reform holland kakaópor
- 5 g vanília aroma
- 25 g rum aroma
- 1 csipet só
- 125 g The Brdige növényi tej
- 125 g (folyékony) Szafi Reform kókuszolaj
- 35 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítő
A kekszet egy aprító segítségével ledaralájuk, majd egy tálba öntjük és alaposan összekeverjük a többi hozzávalóval. Egy tálat kibélelünk sütőpapírral vagy folpack fóliával, és belesimítjuk a masszát.
Csokiréteg:
- 100 g Torras étcsokoládé
- 1 ek. kókuszolaj
A csokoládét és a kókuszolajat vízgőz felett megolvasztjuk, majd egyenletesen eloszlatjuk a masszánk tetején. Hűtőbe tesszük a tálat legalább fél órára. Ha teljesen kihűlt, utána könnyedén ki tudjuk szedni a sütőpapír vagy a folpack segítségével a tálból és már szeletelhetjük is.