Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák

Gluténmentes banános zabmuffin

Gluténmentes banános zabmuffin
Ismét egy olyan édességet hoztunk nektek, amely egyaránt sikert fog aratni a kicsiknél és a nagyoknál is! Ez a glutén- és hozzáadott cukormentes banános zabmuffin nem csak elképesztően finom és egészséges, még az elkészítése is pofonegyszerű. Ha egyszerre nagyobb adag készülne belőle, akkor bátran fagyasztható, miután kiolvadt, ugyanolyan puha lesz, mint frissen.

Recept:

(12 db-hoz)

  • 50 g Szafi Reform zabpehelyliszt
  • 75 g Szafi Reform zabpehely
  • 3 db banán
  • 2 db tojás
  • 100 g Kara kókusztej
  • 4 g Szafi Reform fahéj
  • 10 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítő
  • 5 g Éléskamra sütőpor

A zabpehely kivételével minden hozzávalót összeturmixolunk (ha nincs turmix gépünk, akkor a banánt villával törjük összes és a többi alapanyagot kézi habverővel keverjük hozzá), majd hozzákeverjük a 75 g zabpelyhet is. Amíg melegszik a sütő, addig pihentetjük a tésztát. Szilikon vagy papír formákba öntjük a masszát, majd előmelegített 180 fokos sütőben (alsó-felső programon) 23-25 perc alatt készre sütjük. Miutén kihűltek, a papír muffin forma szépen lehúzható róluk. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Édesség Gluténmentes receptek