Recept:
- 160 g Szafi Reform zabpehelyliszt
- 35 g Szafi Reform zsírszegény holland kakaópor
- 3 db tojás
- 1 csipet Szafi Reform himalaya só
- 30 g Szafi Reform négyszeres erősségű édesítő
- 300 g The Bridge bio cukomentes mandulaital
- 1 kk. sütőpor
- 100 g almapüré
+ minden szuflés tálkába egy kocka Torras étcsokoládé
A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, kis szuflés tálkákba öntjük (nekünk ebből a mennyiségből 6 db jött ki), majd mindegyik közepébe beleteszünk egy kocka étcsokit. Amíg felmelegszik a sütő, addig pihentejük. 180 fokos előmelegített sütőben (alsó-felső programon) 20-25 perc alatt készre sütjük. (Ha hígabbra szeretnénk a belsejét, akkor elég a kevesebb idő, ha viszont jobban átsülve szeretjük, akkor érdemes tovább bent hagyni.) A tetejére Sambirano Gold belga szőke csokoládé pasztilla került.