Növényi italok
Az egészséges és finom gyümölcsvelő
A gyümölcsvelő a lényeg, az esszencia, a “minden”. Minden, ami értékes és az adott gyümölcs erejét, jellegzetességét adja. A belőle készülő italok, szószok vagy öntetek azon túl, hogy falatnyi üdeséget, frissességet testesítenek meg, tápanyag profiljukban is kiemelkedőek. A koncentrált velőtartalomnak hála, a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek kimagasló minőségben és mennyiségben, azaz koncentrációban jutnak főszerephez.
Miközben pedig a kedvenc italodat kortyolgatod, nyugodtan levonhatod a konzekvenciát, miszerint minden egyes cseppel a szervezetedet támogathatod, az így bejuttatott hasznos anyagoknak köszönhetően. Ráadásul az ízlelőbimbóid is garantáltan élvezni fogják a gyümölcsös élmény varázsát. A gyümölcsvelő süteményekhez, különböző fogások mellé köret-kiegészítésként vagy öntetként, szószként, levesekhez, turmixokhoz is eredményesen és gyorsan felhasználható, ha igazán kicsattanó és természetes gyümölcsízre vágysz. A nyár forró, kánikulától túlterhelt napjaiban mennyei limonádékat alkothatsz, pusztán a velők segítségével: gluténmentesen, cukor hozzáadását nélkülözve, allergének hiányában, maximális ízélményt borítékolva.
A gyümölcsvelő télen is kellemes pillanatokat szerezhet Neked, hiszen a cseppjeiben elhozhatja a nyár emlékezetét, a frissen termő termények üdeségét. Akár gyümölcslevest is készíthetsz a legnagyobb zimankó idején, de a forró öntetek is kifejezetten jól passzolhatnak a különböző fogások mellé. Az egészséges alapanyag használata tudatos választás, aminek hála feldobhatod az ételeket, kiélvezheted az ízek harmóniáját és természetességet csempészhetsz az életedbe: erősítve az édességek andalító karakterét, vagy fokozva az ellentétek vonzását, a sós-édes egyensúly felborításával.